Vaalit valvottu

Kampanja hurahti niin kovassa työn touhussa ja kiireessä, etten yrityksistä huolimatta paljon ennättänyt blogia ajattelemaa vaikka tarkoitus oli. Tänään otin kuitenkin luvallisen lepopäivän itseltäni ja olen viettänyt sen löhöillen ja syöden jotta huomenna jaksaa taas keskittyä PERUShommiin kuten siivoukseen, haravointiin jaa talvivaatteiden varastointiin. Hiukan univaje painaa viimeisen neljän viikon väännöstä ja eilisestä jännityksestä ja valvomisesta.

Sarin kampanja meni mielestäni loistavasti, taustajoukot huolehtivat hyvin materiaalin riittänyydestä ja minä hoitelin suuremmat linjat kuten ilmoitukset, painotuotteet ja aikataulut sekä kiersin Sarin mukana kun ennätin. Kaikki sujui hyvin sekä ehdokkaan että tukijoukkojen osalta mutta paikka jäi kiinni 26 äänestä - ihan oikeasti 26 äänestä. Tai paremminkin, jos Kokoomuksen koko joukko olisi saanut kasaan reilut 550 ääntä, olisimme saaneet läpi kaksi edustajaa Pohjois-Savosta.

Arvatenkin varsin ristiriitaiset mielialat tällä hetkellä hällä. Kokoomus on valtakunnan suurin puolue, mutta tuntuu kuin olisin hävinnyt ihan 2-0. Kokoomuksen menestys niin Pohjois-Savossa ja koko Suomessa oli loistava ja uskon, että minäkin kannoin osaltani korteni tuohon Kekoon, mutta tällä hetkellä voittomielialaa painaa alas, etten saanut tehtyä Sarista kansanedustajaa ja Persujen suuri suosio. Ehkä tässä ei nyt kuintenkaan vielä aleta mieheni kanssa laukkuja pakkaamaan ja muuttamaan Portugaliin.

Jatkan tämän purkamista kun mieli hiukaan laantuu ja nähdään kuinka hallitusneuvottelut etenevät. Kevät on kuitenkin tullut ja pihasta lumet sulanut. Huomenna on edessä pihan siivousta ja autoihinkin pitäisi käydä vaihdattamassa kesärenkaat. Onneksi miehekkäämpi puoliskoni palaa huomenna kotiin, sillä huomasin tänään, että olen alkanut syömään täyttääkseni tyhjiön sisälläni hänen ollessaan matkoilla - mielenkiintoinen uusi "ongelma" ottaen huomioon, että aiemmin en tuolloin pystynyt syömään mitään.