Edustajiston vaalit 2012

Kuten jo edellisessä bloggauksessa mainitsin ehdolla ollaan PeeÄssän edustajiston vaalissa ja numero on 127. Pistähän kirje postiin varustettuna tuolla numerolla.

Mikä ihmeen edustajisto ja mitä se tekee...?  Nimensä mukaan PeeÄssä on Osuuskauppa ja me vihreän S-Etukortin haltijat siis osuuskaupan omistajia. Mutta koska meitä omistajia on jo yli 100.000, ei kaikkien jäsenten kokoontuminen yhteen tilaan ole käytännössä mahdollista. Suurista jäsenmääristä johtuen alueosuuskaupoissa on siirrytty edustuksellisen demokratian mukaiseen edustajistomalliin... Mutta siitä lisää http://www.s-osuuskauppavaalit.fi/peeassa/aanestajille/mika-on-edustajisto/

Huh huh, olihan vauhdikas hiihtoloma! Onneksi äitini tuli Helsingistä pitämään talon toista puolta pystyssä kun rakkaalla miehelläni sattui olemaan vuoden kiireisin viikko työrintamalla! Lapsilla oli kova vauhti päällä mutta onneksi lomalle sattui mukavat hiihto ja luistelu säät ja päästiin paljon ulos. Mikäs sen mukavampaa kun pakata kaakaot ja muffinssit reppuun ja nautiskella ne paistettujen makkaroiden jälkeen laavulla Kallaveden jäällä. Arvostan kovasti, että meillä kuopiolaisilla on talvisin mahdollisuus päästä luistelemaan Kallaveden jäälle ja nauttimaan upeasta talvisesta luonnostamme. Kuntoilustakin se käy - varsinkin kovaan vastatuuleen.

Nyt onkin sitten tämä äiti loman tarpeessa. Kaukomaille mieleni tekivi, mutta saas nähdä...