Lasten bussikyydit halpeni

Hieno homma, Kuopiokin seuraa aikaansa ja päivittää julkista liikennettään myös hintojen osalta. Tähän saakka Kuopiossa ovat lapsia bussiliikennetaksojen mukaan olleet alle 12-vuotiaat, jatkossa alle 16-vuotiaat - ja alle 7-vuotiaat kulkevat ilmaiseksi. Vuonna 2012 näytän asiaa viimeksi ääneen ihmetelleeni. Loistavaa! Paitsi että hinnat ovat vielä valtakunnallisesti melko korkeat eivätkä aikuisten osalta kannusta joukkoliikenteen käyttämiseen, mutta suunta on oikea.

Kuopiossa tehdään tällä hetkellä tiukasti eduskuntavaaleja, uudessa vaalipiirissä riittää haasteita sekä ehdokkaille, tukijoukoille että tausta organisaatiolle. Alue on maantieteellisesti suuri, kiertämistä riittää. Varsinaiseen vaalipäivään on aikaa reilu 2 viikkoa ja nyt on aika laittaa kaikki peliin.

Lapsista yksi on kuumeessa ja flunssassa mutta itse yritän torjua sen tulemista lenkkikengillä ja pumppitangolla, tähän saakka on ainakin toiminut ja orastava karheus kurkussa katoaa kun liikkuu. Iloísta ja suklaista pääsiäistä!