Hyväksytty hallituksen jäsen

Tämä ei ole maksettu mainos tai yhteistyössä tehty postaus vaikka saattaa siltä vaikuttaa. Mutta pakko kehua vähän kun kerrankin on aihetta.

Kävin nimittäin Kauppakamarin toteuttaman Hyväksytty Hallituksen Jäsen -koulutuksen marraskuun aikana. Paljon oli kurssia aiempien osallistujien taholta minulle kehuttu, joten Istekin hallituksen minulle tarjotessa mahdollisuutta osallistua, sen tein. Kurssi oli järjestysnumeroltaan jo 775.

Kurssi oli aivan loistava, suosittelen sitä kaikille jotka ovat jo mukana hallitustyössä tai suunnittelevat sellaista. Sisältö oli hyvin suunniteltu ja käsitteli tiivistetysti juuri niitä asioita jotka hallitustyöskentelyssä ovat tärkeitä. Mielenkiintoinen ryhmätyö toi loistavasti käytäntöön kurssilla opitut tiedot ja taidot. Mutta ennen kaikkea - ehkä aivan parasta - oli tutustua muihin osallistujiin, aivan mahtavia tyyppejä ja hyviä kontakteja tarttui mukaan!

Tutkinnon, jonka jälkeen voi käyttää HHJ -kirjaimia, aion tehdä heti kun kalenteriini sopii. Valitettavasti seuraava tutkintopäivä maaliskuussa on kalenterissani jo niin täyteen buukattu, ettei se onnistu...

Iso suositus, jos mietit osallistumista!