Äänestä osuuskauppavaalissa!

Osuuskauppa PeeÄssän edustajisto valitaan vuosiksi 2024-2028 vaalilla, joka järjestetään 26.2.-7.3.2024. Vaali on suora henkilövaali, joten jäsenalueensa eniten ääniä saaneet ehdokkaat valitaan edustajiston jäseniksi.

Minä haluan, että minun PeeÄssäni on vastuullinen ja paikallisuutta tukeva toimija, joka kehittää toimintaansa ennakkoluulottomasti katse pitkällä tulevaisuudessa.

>>> ÄÄNESTÄMÄÄN TÄSTÄ!

Mutta mikä ihmeen edustajisto? 

Osuuskauppa on jäsentensä omistama yritys, jonka päätöksentekoon juuri sinä jäsenenä voit ottaa monella tapaa osaa. Jäseniä edustaa edustajisto, joka valitaan vaaleilla osuuskaupan asiakasomistajista joka neljäs vuosi. Edustajisto toimii äänitorvena osuuskaupan johdon suuntaan ja huolehtii siitä, että osuuskaupan palveluita ja etuja kehitetään omistajien toiveita kuunnellen. Edustajisto päättää muun muassa osuuskaupan tilinpäätöksestä ja voitonjaosta sekä valitsee hallintoneuvoston ja tilintarkastajat. Edustajistossa voit vaikuttaa osuuskauppasi toimintaan. Edustajisto kokoontuu kaksi kertaa vuodessa.

Minä olen ehdokkaana NUMEROLLA 104 jäsenalueelle 2 (Kaavi, Keitele, Kuopio, Rautalampi, Siilinjärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi ja Vesanto). Äänestää voi vain oman asuinpaikkansa jäsenalueen ehdokasta. Jäsenalueiden ulkopuolella asuva jäsen voi äänestää minkä tahansa jäsenalueen ehdokasta.

Muita ehdokkaita löytyy esimerkiksi vaalikoneesta https://peeassa.editaprima.fi/vaalikone tai Osuuskauppa Peeässän nettisivulta https://peeassa.fi/katso-ehdokkaat

HUOM! Kaikkien äänensä antaneiden kesken arvotaan pääpalkintona vuoden ruoat (arvo 8000€). Toisena palkintona arvotaan 5000€ ja kolmantena 1500€. Äänestämällä osallistut arvontaan, muuta ei tarvita.