Lämmin kiitos äänestäjille!

Kokoomuksen kampanjaporukan kova työ palkittiin ja Kokoomus pääsee jatkamaan linjallaan Kuopion johdossa suurimpana puolueena 14 valtuustopaikalla. 
Monen viikon työ kärjistyi ja huipentui eilisiltaan. Koko sunnuntai meni hermoillessa ja iltaa odotellessa. Oma äänimäärä ei huolettanut, toivoin ja melkein rukoilin  saavani enemmän kuin 50 ääntä, jotka edellisissä vaaleissa minulle napsahtivat - siinäpä olikin sitten minun kampanjani.  Latasin kaikki ylimääräiset paukkuni, aikani, ammattitaitoni ja osan yöunistakin, jotka olisin voinut käyttää omaan kampanjointiin, Kuopion Kokoomuksen hyväksi ja se kannatti.
Lämmin kiitos ja ISO halaus kaikille (65 kpl) minua ja Kuopion Kokoomusta (10 169 kpl) äänestäneelle, lupaamme olla luottamuksenne arvoisia seuraavatkin neljä vuotta.  Jättestora kiitos kuuluu myös Kokoomuksen kamppanjaporukalle, erityisesti Jounille ja Eeva-Liisalle, loistavasta yhteistyöstä – nyt levätään hetki, käydään toimeen ja sitten jaksetaan taas seuraavissa vaaleissa. I <3 Kuopio!