Vauhti kiihtyy

Nyt alkaa tuntua siltä, että on aika monta rautaa tulessa yhtä aikaa. Ei kuitenkaan niin monta että ote lipsuisi, katsotaan sitten 2 viikon päästä tilannetta uusiksi.

Kokoomuksen koputtelukampanja on lähtenyt aikuisten oikeesti, joidenkin epäilyksistä huolimatta, loistavasti käyntiin. Vastaanotto on ollut hyvä ja ihmisillä on todella mahtavia kehitysehdotuksia ja halua keskustella yhteisistä asioista. Kampanjoiden vauhti alkaa pikku hiljaa kiihtyä kun viimeiset kolme viikkoa käynnistyy. Olisi tosi mahtaa ennättää jalkautumaan tekemään omaakin kampanjaa, mutta Kuopion Kokoomuksen vaalipäällikkönä keskityn lähinnä pitämään huolta siitä, että koko 88 ehdokkaan joukkomme saa yhdessä hyvää näkyvyyttä. Kampanjointi on kivaa silloin kun on hyvä joukko osaajia tekemässä ja kampanjakoneisto toimii – ja meillä Kuopiossa se toimii. Kyllä tätä omaa kampanjaa voi tehdä koneenkin ääressä, näemmä.

Muista käydä huomenna vaalikahvilla torilla, siellä on tavattavissa muun muassa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Raassina. Minä pistän asiani takaisin oikeaan tärkeysjärjestykseensä viikonlopun ajaksi ja juhlin huomenna isoäitini 80-v. ja poikani 8-v. synttäreitä sukulaisjoukolla. Mukavaa viikonloppua!