Osuuskauppa PeeÄssän edustajiston vaali 24.2.-9.3.2020

Osuuskauppa PeeÄssän edustajiston vaali käydään 24.2.-9.3.2020. Jos kukkarostasi pilkistää osuuskaupan vihreä kortti, on sinulla mahdollisuus äänestää NUMEROA 115 ensi maanantaista lähtien näppärästi verkossa https://www.s-kanava.fi/web/peeassa/miten-aanestan-

Minä olen ehdolla äänestysalueella 2 (Kaavi, Keitele, Kuopio, Rautalampi, Siilinjärvi, Suonenjoki, Tuusniemi, Tervo, Vesanto). Äänestysmateriaali lähetetään kaikille äänioikeutetuille viikolla 8. Äänestää voi vain oman asuinpaikkansa jäsenalueen ehdokasta. Jäsenalueiden ulkopuolella asuva jäsen voi äänestää minkä tahansa jäsenalueen ehdokasta.

Jos et vielä tiedä ketä äänestää niin vaalikone julkaistaan 21.2.2020. Kaikkien äänestysalueiden ehdokaslistat löytyvät täältä.

Äänestäminen on helppoa. Valitse mieleisesi ehdokas ehdokaslistoilta, merkitse numero vaalilappuun ja laita vaalilippu palautuskuoressa postiin (postimaksu on maksettu).  Tai voit äänestää helposti sähköisesti osoitteessa osuuskauppavaalit.fi. Sähköisesti äänestäessä tunnistaudutaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi.