Ehdolla neljättä kertaa kuntavaaleissa


Olen ehdolla kuntavaaleissa neljättä kertaa. Luottamustoimia on takana jokaiselta aiemmalta valtuustokaudelta ja halua jatkaa yhteisiin asioihin vaikuttamista on ehkä enemmän kuin koskaan.

Menneellä valtuustokaudella 2017-2021 minulle kaikkein mieluisimmaksi - ja myös työläimmääksi - on valikoitunut Savon koulutuskuntayhtymän tarkastuslautakunnan jäsenyys. Kauden aikana olen toimessani nähnyt toteutettavan muun muassa toisen asteen ammatillisen koulutuksen reformin, organisaatiomuutoksia ja viimeisimpänä valtava loikka digitaalisiin opintoihin pandemian pakottamana. Näitä ja niiden aikutuksia yhteiskuntaan ja yksilöihin olen saanut aitiopaikalta seurata alueemme yhden suurimman koulutuksenjärjestäjän organisaatiossa.

Ikäväkseni olemme kaikki saaneet huomata, että eriarvoisuus niin yhteiskunnassa kuin lasten ja nuorten joukossakin on kasvanut. Juuri tästä syystä yksi suuri kokonaisuus, johon haluan ajaa parannusta kuntavaaleissa ja luottamustoimissani on nuorten syrjäytymisen ehkäisy ja kannustavan ja tasa-arvoisen koulutien takaaminen jokaiselle lapselle ja nuorelle varhaiskasvatuksesta oppivelvollisuuden loppuun asti. Siihen liittyy vahvasti myös jokaisen lapsen ja nuoren perusoikeus turvalliseen elämään sekä mahdollisuuteen harrastaa ja luoda myös sitä kautta itselleen sosiaalista turvaverkkoa. Kuntapolitiikassa voin näihin jokaiseen minulle tärkeään asiaan vaikuttaa.

Lue lisää minulle tärkeistä asioista ja arvoista 💙Ja tutustu myös Facebook-sivuuni